Meistä

 

Helsinki Dog District on koirahoitola ja koirien hyvinvointituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Aloitimme toimintamme pääasiallisesti koirapäiväkoti- ja koirahotellipalveluilla. Koirahoitolaa pyörittäessämme tiimimme on päässyt näkemään, miten erirotuiset ja -ikäiset koirat reagoivat erilaisiin tuotteisiin. Tämän kokemuksen perusteella olemme rakentaneet verkkokauppamme ja sen
valikoiman.

Kaikkien myymiemme tuotteiden lähtökohtana on koirien hyvinvointi, joka on peruspilari myös kaikessa koirahoitolamme toiminnassa. Valitsemamme tuotteet ja brändit on valikoitu huolellisesti niin, että ne parantavat koirien elämänlaatua.

Koirien hyvinvoinnin lisäksi meille tärkeä arvo on ekologisuus. Haluamme omalla toiminnallamme vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja olla osana kehitystä, jonka avulla minimoidaan hiilitassunjälki ja tehdään ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Yrityksenä meillä on suuri vastuu ympäristöstä, ja haluammekin kantaa oman kortemme kekoon ilmastotekojen puolesta.
Tämän vuoksi suosimme verkkokaupassamme lähellä tuotettuja ruokia ja tuotteita. Tällä hetkellä kaikki tuotteemme tulevat joko Suomessa tai Pohjoismaissa. Käytämme ekologisia postipakkauksia ja kuljetusten hiilijalanjälki on kompensoitu.
Tervetuloa ostoksille!