FAQ

Kysymyksiä ja vastauksia:

Mihin toimitatte?

Toimitamme koko Suomeen poislukien Ahvenanmaalle.

Miten toimitatte?

1) Toimitus lähimpään noutopisteeseen: toimitusaika 2-5 arkipäivää. Postin noutopisteverkosto käytettävissäsi.

2) Nouto myymälästä: Voit noutaa kaikkia meidän tuotteita suoraan myymälästämme. Tuotteesi on valmis noudettavaksi kahdessa tunnissa. Nouto arkisin klo. 10-16.

3) Lähetämme automaattisesti pienet paketit, jotka mahtuu postilaatikkoon (ja jotka ovat alle 2 kg) suoraan sinulle kotiin. Tätä vaihtoehtoa ei voi itse valita.

Lue lisää toimitustavoistamme tästä

Missä sijaitsette?

Myymälämme ja koirahoitolamme sijaitsee Helsingin Merihaassa. Löydät meiltä 3 asiakaspaikkaa parkkihallista alapuolellamme. 
Olemme kävelykannella, Stadin Ammattiopistoa vastapäätä.

Helsinki Dog District
Haapaniemenkatu 7-9 C 
00530 Helsinki

Noudot arkisin klo. 10-16

Voiko tuotteita palauttaa?

Kyllä voi. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@dogdistrictkauppa.com, niin saat meiltä Posti-tunnuksen, joka sinun tulee kirjoittaa pakettiin. Voit sitten palauttaa paketin maksutta Postin lähetyspisteeseen. Palautuksesta tehtävä ilmoitus meille viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

Lue tarkemmat palautusohjeet.

Miten raakaruoka toimitetaan?

Raakaruotat tulee noutaa myymälästämme. Raakaruoat ovat pakastetuotteita ja säilytämme niitä pakastimessa kunnes tulet ne noutamaan. Raakaruoat säilyvät jopa 40 minuuttia lämpimässä, kunhan heti laitat ne takaisin pakastimeen.

Millä tavoin ekologinen?

Koirien hyvinvoinnin lisäksi meille tärkeä arvo on ekologisuus. Haluamme omalla toiminnallamme vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja olla osana kehitystä, jonka avulla minimoidaan hiilitassunjälki ja tehdään ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Yrityksenä meillä on suuri vastuu ympäristöstä, ja haluammekin kantaa oman kortemme kekoon ilmastotekojen puolesta.

Olemme tarkasti valinneet tuotteemme siten, että ne olisivat mahdollisimman ekologisia ja samaan aikaan laadukkaita. Löydät meiltä brändejä kuten Yora, jonka missio on vähentää hiilitassunjälkeä. Kanidummyt tulevat Suomesta pienestä kanilasta, jossa kanit ovat eläneet mahdollisimman luonnonmukaisen elämän. Raakaruokamme ovat 100 % suomalaisia ja ne toimitetaan meille Järvenpäästä. Myymämme lisäravinteet valmistetaan Suomessa ja Norjassa. Non-stopin dogwear on ensimmäinen lemmikkieläintarvike tuotemerkki maailmassa, joka on hyväksytty bluesign-järjestelmän kumppaniksi. He myös keskittyvät pitkäaikaisten ja laadukkaiden tuotteiden valmistukseen.

Sekä postituspakkauksemme, että käytettävä suojamateriaali on pahvia. Toimitukset toteutetaan hiilineutraalina Posti Green - lähetyksenä.